uitgestorvenvogels

De volledige chloroplast-genoomsequentie van Quercus

De volledige chloroplast-genoomsequentie van Quercus chungii (Fagaceae)

Quercus chungii  FPMetcalf, een zeldzame eik die endemisch is in Zuid-China, behoort tot de stam van de samengestelde trichomenbasis (CTB) in de   sectie Cyclobalanopsis . Het volledige chloroplast-genoom van de soort werd in deze studie verzameld en geannoteerd.

Het circulaire genoom was 160.731 bp groot, met een typische quadripartiete structuur, waaronder een groot single-copy-gebied (LSC, 90.140 bp), een klein single-copy-gebied (SSC, 18.911 bp) en twee kopieën van inverted repeat-regio’s (IR’s). , 25.840 bp). Het codeerde in totaal 113 unieke genen, waaronder 79 eiwitcoderende genen, 30 tRNA-genen en vier rRNA-genen.

Genoomsequenties van humaan cytomegalovirus stam TB40/E varianten vermeerderd in fibroblasten en epitheelcellen

De komst van sequencing van het hele genoom heeft onthuld dat gewone laboratoriumstammen van humaan cytomegalovirus (HCMV) grote genetische tekortkomingen hebben als gevolg van seriële passage in fibroblasten. In het bijzonder gaat tropisme voor epitheel- en endotheelcellen verloren door mutaties die de genen UL128, UL130 of UL131A verstoren, die coderen voor subeenheden van een virion-geassocieerd pentamerisch advanced (PC) dat belangrijk is voor virale toegang tot deze cellen, maar niet voor toegang tot fibroblasten. De aan endotheelcellen aangepaste stam TB40/E heeft een relatief intact genoom en is naar voren gekomen als een laboratoriumstam die sterk lijkt op het wildtype virus. Er bestaan ​​echter verschillende heterogene TB40/E-aandelen en gekloonde varianten die een reeks sequentie- en tropisme-eigenschappen vertonen.

Hier rapporteren we het gebruik van PacBio-sequencing om de genetische veranderingen op te helderen die plaatsvonden, zowel op consensusniveau als binnen subpopulaties, bij het passeren van een TB40 / E-voorraad op ARPE-19-epitheelcellen. De lang gelezen gegevens vergemakkelijkten ook het onderzoek van de koppeling tussen mutaties. In overeenstemming met inefficiënte ARPE-19-celinvoer, bevatte ten minste 83% van de virale genomen die aanwezig waren vóór aanpassing veranderingen die van invloed waren op pc-subeenheden. In tegenstelling, en constant met het belang van de laptop voor toegang tot endotheel- en epitheelcellen, misten genomen na aanpassing deze of aanvullende mutaties die van invloed waren op pc-subeenheden.

De sequentiegegevens onthulden ook zes enkele niet-coderende substituties in de geïnverteerde herhalingsgebieden, enkele niet-synonieme substituties in genen UL26, UL69, US28 en UL122, en een frameshift-afknotgen UL141. Van de veranderingen die van invloed zijn op eiwitcoderende regio’s, werd alleen die in UL122 sterk geselecteerd. Deze verandering, resulterend in een D390H-substitutie in het gecodeerde eiwit IE2, is eerder betrokken geweest bij het essentieel maken van een ander viraal eiwit, UL84, voor virale replicatie in fibroblasten. Deze bevinding suggereert dat IE2 en misschien zijn interacties met UL84 belangrijke functies hebben die uniek zijn voor HCMV-replicatie in epitheelcellen.

uitgestorvenvogels
uitgestorvenvogels

Sequentiemodificatie op aanvraag: zoek en vervang instruments voor nauwkeurige genbewerking in planten

Tot voor kort was ons vermogen om allelische diversiteit in planten te genereren beperkt tot de introductie van varianten van gedomesticeerde en wilde soorten door te kweken through ongecontroleerde recombinatie of het gebruik van chemische en fysische mutagenen-processen die respectievelijk langdurig en kostbaar zijn of geen specificiteit hebben. Genbewerking biedt een snellere en nauwkeurigere manier om nieuwe variatie te creëren, hoewel de toepassing ervan in planten werd gedomineerd door het creëren van korte insertie- en deletiemutaties die leidden tot verlies van genfunctie, voornamelijk als gevolg van de afhankelijkheid van bewerkingsresultaten op het DNA-herstelpad keuzes die intrinsiek zijn aan hogere eukaryoten.

Andere soorten bewerkingen zoals puntmutaties en nauwkeurige en vooraf ontworpen gerichte sequentie-inserties zijn zelden geïmplementeerd, ondanks het feit dat ze middelen bieden om de expressie van doelwitgenen te moduleren of om de functie en stabiliteit van hun eiwitproducten te manipuleren . De afgelopen jaren zijn er verschillende ontwikkelingen ontwikkeld om aangepaste bewerkingen te vergemakkelijken door de keuzes van reparatiepaden te reguleren of door gebruik te maken van alternatieve soorten DNA-reparatie. We hebben de komst gezien van nieuwe instruments voor het bewerken van genen die onafhankelijk zijn van DNA-dubbelstrengsbreukenreparatie en methoden die volledig onafhankelijk zijn van de DNA-reparatieprocessen van de gastheer worden steeds meer onderzocht. Met het doel een uitgebreid overzicht te geven van de state-of-the-art methodologie voor allelvervanging in planten, bespreek ik de adoptie van deze verbeteringen voor plantgenoomengineering.

Gentelling van doelsequentie-opname plaatst drie volledige genoomduplicatiegebeurtenissen in Hibiscus L. (Malvaceae)

Achtergrond:  De grote diversiteit in genoomgrootte en chromosoomaantal van planten is deels te wijten aan polyploïdisatie (dwz genoomverdubbeling). De verschillen in genoomgrootte en chromosoomaantal tussen diploïde plantensoorten kunnen een venster zijn op het intrigerende fenomeen van genoomverdubbeling in het verleden, dat in de loop van de tijd kan worden verdoezeld door het proces van diploïdisatie. Het geslacht Hibiscus L. (Malvaceae) heeft een grote diversiteit aan chromosoomaantallen en een complexe genomische geschiedenis. Hibiscus is ideaal voor het onderzoeken van genomische gebeurtenissen uit het verleden, need hoewel er twee oude genoomduplicatiegebeurtenissen zijn geïdentificeerd, zullen er waarschijnlijk meer worden gevonden vanwege de diversiteit aan chromosoomaantallen. Om de geschiedenis van duplicatiegebeurtenissen van het hele genoom in Hibiscus opnieuw te beoordelen, hebben we drie alternatieve situation’s getest die verschillende polyploïdisatiegebeurtenissen beschrijven.

Resultaten:  Met behulp van het vastleggen van doelsequenties hebben we een nieuwe probeset voor Hibiscus ontworpen en 87 orthologe genen gegenereerd van vier diploïde soorten. We hebben paralogen gedetecteerd in> 54% vermeende single-copy genen. 34 van deze genen werden geselecteerd voor het testen van drie verschillende situation’s voor genoomduplicatie met behulp van gentelling. Alle soorten Hibiscus die werden bemonsterd, deelden één genoomduplicatie met H. syriacus, en één volledige genoomduplicatie vond plaats langs de tak die naar H. syriacus leidde.

Conclusies:  Hier bevestigden we de onafhankelijke genoomverdubbeling die eerder werd gevonden in de lijn die leidde tot H. syriacus en een gedeelde genoomverdubbeling van deze lijn en de relaxation van Hibiscus. Bovendien vonden we een voorheen onontdekte genoomduplicatie die werd gedeeld door de /Pavonia- en /Malvaviscus-clades (beide genesteld in Hibiscus) met het voorkomen van twee kopieën in wat anders single-copy genen waren. Onze resultaten benadrukken de complexiteit van genomische diversiteit in sommige plantengroepen, wat orthologische beoordeling en nauwkeurige fylogenomische gevolgtrekking moeilijk maakt.

Ontwerp-genoomsequentie van Pandrug-resistente Pseudomonas aeruginosa SPA03, geïsoleerd van een patiënt met goedaardige prostaathyperplasie

Het conceptgenoom van pandrug-resistente Pseudomonas aeruginosa-stam SPA03, die behoort tot de wereldwijde hoogrisicosequentie sort 357 (ST357) en werd geïsoleerd uit een patiënt met goedaardige prostaathyperplasie, wordt in dit rapport gepresenteerd.

De genoomassemblage werd gegenereerd door kort gelezen Illumina HiSeq-X Ten en langgelezen Oxford Nanopore Applied sciences MinION-sequentiegegevens te combineren met behulp van de Unicycler-assembler.

DL2000 Plus DNA Marker

MD101-01 250 μl
EUR 11.73

DL2000 Plus DNA Marker

MD101-02 500 μl
EUR 21.5

1kb Plus Opti-DNA Marker

E36G248 500 μl/100 loads
EUR 50

1kb Plus Opti-DNA Marker

G248 500 μl/100 loads
EUR 45
Description: PCR products and double-stranded DNA were digested with appropriate restriction enzymes to completion to yield 14 bands, ranging from 250 pb – 25 kb, for molecular weight standards in agarose gel electrophoresis. The 1,000 and 3,000 base pair bands have increased intensity to serve as quick reference points. Approximated mass of each DNA band is provided (for a loading size of 5 μl of the DNA ladder) for approximating the mass of DNA in comparably intense DNA samples of similar size. Total DNA concentration for all bands combined is 103.2ng/μl.

100bp Plus Opti-DNA Marker

E36G193 500 μl/100 loads
EUR 50

100bp Plus Opti-DNA Marker

G193 500 μl/100 loads
EUR 45
Description: PCR products and double-stranded DNA were digested with appropriate restriction enzymes to completion to yield 12 bands, ranging from 100 pb – 3 kb, for molecular weight standards in agarose gel electrophoresis. The 500 and 1,500 base pair bands have increased intensity to serve as quick reference points. Approximated mass of each DNA band is provided (for a loading size of 5 μl of the DNA ladder) for approximating the mass of DNA in comparably intense DNA samples of similar size.

100bp DNA Marker Plus-50, Ready-to-use

D1103-050 500 ul
EUR 181.2

100bp DNA Marker Plus-50, Ready-to-use

D1103-100 2x500 ul
EUR 230.4

Unstained Low Plus Protein Marker (6.2-66.2kDa)

MKP003-200mL 200μL
EUR 12

200-2000bp DNA Marker Plus, Ready-to-use

GM401 50loading, 50prep
EUR 72.53

100-5000bp DNA Marker Plus, Ready-to-use

SGM03 50loading, 50prep
EUR 80.88

Peacock™ Plus Prestained Protein Marker

9-21531
 • Ask for price
 • Ask for price
 • 500UL
 • 50UL
Description: N/A

Peacock™ Plus Prestained Protein Marker

21531-500uL-1 EA
EUR 168

Peacock™ Plus Prestained Protein Marker

21531-50uL-1 EA
EUR 75

Moist Mark Plus Premium Slide/Cassette Marker, 10/pack

MP1000 -
EUR 58

ACTGene? DNA Marker, 1 kb Plus Ladder, 19 Fragments, 100 loads

ACT-IDMWD2 each
EUR 178.8

2K Plus DNA Marker (8 linear double-stranded DNA bands)

20-abx098046
 • Ask for price
 • Ask for price
 • 2.5 ml
 • 500 ul

2K Plus DNA Marker (9 linear double-stranded DNA bands)

20-abx098047
 • Ask for price
 • Ask for price
 • 2.5 ml
 • 500 ul

100bp Plus DNA Marker (12 linear double-stranded DNA bands)

20-abx098053
 • Ask for price
 • Ask for price
 • 2.5 ml
 • 500 ul

100bp Plus DNA Marker (14 linear double-stranded DNA bands)

20-abx098054
 • Ask for price
 • Ask for price
 • 2.5 ml
 • 500 ul

SmartCheck™ Tri-color Extended Range Plus Protein Marker, 13 bands 9-245 kDA, 2x250ul

PR5013-TC 1 each
EUR 183.55

Protein Marker Ultra Marker

E36G623 500 μl/100 loads
EUR 100

2 × Taq Plus Master Mix (Dye Plus)

P212-01 5 ml
EUR 159.6

2 × Taq Plus Master Mix (Dye Plus)

P212-02 15 ml
EUR 231.6

2 × Taq Plus Master Mix (Dye Plus)

P212-03 50 ml
EUR 466.8

2 × Taq Plus Master Mix Ⅱ (Dye Plus)

P213-01 5 ml
EUR 58.81

2 × Taq Plus Master Mix Ⅱ (Dye Plus)

P213-02 15 ml
EUR 162.24

2 × Taq Plus Master Mix Ⅱ (Dye Plus)

P213-03 50 ml
EUR 507

HiSter Plus

CO198-1X6NO 1 unit
EUR 208.54
Description: HiSter Plus

HiSter Plus

CO199-2NO 1 unit
EUR 291.95
Description: HiSter Plus

SafeView Plus

G468 1.0 ml (10000X) Ask for price
Description: SafeViewTM Plus directly replaces EtBr in agarose and polyacrylamide post gel electrophoresis staining. Simply soak the gel in diluted SafeViewTM Plus post electrophoresis.

Taq Plus DNA Polymerase (Taq Plus DNA) Protein

abx073522-100tests 100 tests
EUR 225

SureClean Plus

BIO-37047 1 x 5ml Ask for price

SureClean Plus

BIO-37048 2 x 12.5ml Ask for price

Dechlorane plus

582045 10.0mg
EUR 480

Protein Marker

TTOPP-1601 20Lanes
EUR 101.28

Macrophage marker

MC-870 3A5 Ask for price

StabiFlexiLoop Plus

PW051S-1X100NO 1 unit
EUR 10.92
Description: StabiFlexiLoop Plus

StabiFlexiLoop Plus

PW051S-5X100NO 1 unit
EUR 48.69
Description: StabiFlexiLoop Plus

Novel Green PLUS (20000X)

LD003-0500L 5x500 µl
EUR 877.2

2K DNA Marker

20-abx098045
 • Ask for price
 • Ask for price
 • 2.5 ml
 • 500 ul

5K DNA Marker

20-abx098048
 • Ask for price
 • Ask for price
 • 2.5 ml
 • 500 ul

G - plus 15

OD303R-1PK 1 unit
EUR 2.65
Description: G - plus 15

G - plus 16

OD304R-1PK 1 unit
EUR 2.65
Description: G - plus 16

G - plus 17

OD305R-1PK 1 unit
EUR 2.65
Description: G - plus 17

1Kb DNA Marker

D1101-050 50㎍
EUR 157.2

1Kb DNA Marker

D1101-250 5X50㎍
EUR 360

15K DNA Marker

20-abx098049
 • Ask for price
 • Ask for price
 • 2.5 ml
 • 500 ul

1Kb DNA Marker

20-abx098050
 • Ask for price
 • Ask for price
 • 2.5 ml
 • 500 ul

Proliferation marker

V7119-1 0.2mg
EUR 180

Proliferation marker

V7119-2 0.2mg
EUR 180

Taq Plus DNA

enz-309 250U
EUR 60
Description: Recombinant Taq Plus DNA Polymerase

G-XIV- plus

OD050-1PK 1 unit
EUR 2.65
Description: G-XIV- plus

G-XIV- plus

OD050R-1PK 1 unit
EUR 2.65
Description: G-XIV- plus

100bp DNA Marker

D1100-050 50㎍
EUR 198

100bp DNA Marker

D1100-250 5X50㎍
EUR 660

100bp DNA Marker

20-abx098052
 • Ask for price
 • Ask for price
 • 2.5 ml
 • 500 ul

PURY RNA Plus

P2030-050 50 Prep
EUR 380

PURY RNA Plus

P2030-250 5x50 Prep
EUR 1727

PURY RNA Plus

P2030-500 10x50 Prep
EUR 3399

DL5000 DNA Marker

MD102-01 250 μl
EUR 11.73

DL5000 DNA Marker

MD102-02 500 μl
EUR 21.5

i-BRITE Plus

SF40000-10 10 ml
EUR 292.8

i-BRITE Plus

SF40000-10-B each
EUR 147.6

Uvinul A Plus

U850300 100mg
EUR 368
Description: 302776-68-7

CentiMark PCR Marker, 50µg

NM2417 each Ask for price

MilliMark PCR Marker, 50µg

NM2421 each Ask for price

DL15000 DNA Marker

MD103-01 250 μl
EUR 13.73

DL15000 DNA Marker

MD103-02 500 μl
EUR 25.5

Bactrex™ Plus

CO106-1X10NO 1 unit
EUR 55.91
Description: Bactrex™ Plus

Bactrex™ Plus

CO106-1X20NO 1 unit
EUR 100.59
Description: Bactrex™ Plus

Bactrex™ Plus

CO107-1X5NO 1 unit
EUR 45.89
Description: Bactrex™ Plus

Bactrex™ Plus

CO108-1X2NO 1 unit
EUR 86.94
Description: Bactrex™ Plus

Western Blot Marker

TTOPP-2301 20Lanes
EUR 310.44

TMB PLUS Reagent

GWB-Q00251 100 ml Ask for price

TMB PLUS Reagent

GWB-Q00252 500 ml Ask for price

TMB PLUS Reagent

GWB-Q00253 1000 ml Ask for price

AlkaSept™ Plus

CO103-1X10NO 1 unit
EUR 73.05
Description: AlkaSept™ Plus

AlkaSept™ Plus

CO103-1X20NO 1 unit
EUR 131.62
Description: AlkaSept™ Plus

AlkaSept™ Plus

CO104-1X5NO 1 unit
EUR 60.67
Description: AlkaSept™ Plus

AlkaSept™ Plus

CO105-1X2NO 1 unit
EUR 109.08
Description: AlkaSept™ Plus

SCLC Marker Antibody

V3091-100UG 100 ug
EUR 424.15
Description: This mAb reacts with a membrane-associated protein present in normal and malignant neuroendocrine tissues including small cell lung cancer (SCLC). It stains neural and a variable number of endocrine tissues and in the lung it reacts preferentially with SCLC and carcinoids. Its epitope is destroyed during formalin fixation. This antibody was categorized during the First International Workshop on Small Cell Lung Cancer Antigens held in London in April 1987. There are two major types of Lung Carcinoma: non-small cell, which accounts for 80% of all cases; and small cell, which accounts for roughly 20% of all lung cancers reported. The lung continues to be a customary place for cancer migration from tumors elsewhere in the body. Treatment depends on the specific cell type of the cancer, level of progression and status of the individual patient.

SCLC Marker Antibody

V3091-20UG 20 ug
EUR 186.15
Description: This mAb reacts with a membrane-associated protein present in normal and malignant neuroendocrine tissues including small cell lung cancer (SCLC). It stains neural and a variable number of endocrine tissues and in the lung it reacts preferentially with SCLC and carcinoids. Its epitope is destroyed during formalin fixation. This antibody was categorized during the First International Workshop on Small Cell Lung Cancer Antigens held in London in April 1987. There are two major types of Lung Carcinoma: non-small cell, which accounts for 80% of all cases; and small cell, which accounts for roughly 20% of all lung cancers reported. The lung continues to be a customary place for cancer migration from tumors elsewhere in the body. Treatment depends on the specific cell type of the cancer, level of progression and status of the individual patient.

SCLC Marker Antibody

V3091SAF-100UG 100 ug
EUR 424.15
Description: This mAb reacts with a membrane-associated protein present in normal and malignant neuroendocrine tissues including small cell lung cancer (SCLC). It stains neural and a variable number of endocrine tissues and in the lung it reacts preferentially with SCLC and carcinoids. Its epitope is destroyed during formalin fixation. This antibody was categorized during the First International Workshop on Small Cell Lung Cancer Antigens held in London in April 1987. There are two major types of Lung Carcinoma: non-small cell, which accounts for 80% of all cases; and small cell, which accounts for roughly 20% of all lung cancers reported. The lung continues to be a customary place for cancer migration from tumors elsewhere in the body. Treatment depends on the specific cell type of the cancer, level of progression and status of the individual patient.

Plus PCR SuperMix

20-abx098888
 • Ask for price
 • Ask for price
 • 1 ml
 • 5 ml

JBScreen Plus HTS

CS-507L 96solutions
EUR 771.6

Paraplast® plus

GRM10302-1KG 1 unit
EUR 78.02
Description: Paraplast® plus

PowerCull™ Plus

CO125-1X10NO 1 unit
EUR 90.58
Description: PowerCull™ Plus

PowerCull™ Plus

CO125-1X20NO 1 unit
EUR 162.88
Description: PowerCull™ Plus

PowerCull™ Plus

CO126-1X5NO 1 unit
EUR 83.82
Description: PowerCull™ Plus

SteriFast™ Plus

CO131-1X10NO 1 unit
EUR 76.55
Description: SteriFast™ Plus

SteriFast™ Plus

CO131-1X20NO 1 unit
EUR 145.35
Description: SteriFast™ Plus

SteriFast™ Plus

CO132-1X10NO 1 unit
EUR 72.42
Description: SteriFast™ Plus

SteriFast™ Plus

CO132-1X20NO 1 unit
EUR 137.49
Description: SteriFast™ Plus

PowerCull™ Plus

CO150-1X2NO 1 unit
EUR 147.38
Description: PowerCull™ Plus

HiClean & Cure Plus

CO226-1X20NO 1 unit
EUR 105.18
Description: HiClean & Cure Plus

HiClean & Cure Plus

CO227-1X6NO 1 unit
EUR 54.39
Description: HiClean & Cure Plus

HiClean & Cure Plus

CO228-1X2NO 1 unit
EUR 68.91
Description: HiClean & Cure Plus

Plus PCR SuperMix

abx098888-100l 100 µl
EUR 300

Plus PCR SuperMix

abx098888-200l 200 µl
EUR 612.5

Opti-Protein Marker

E36G252 500 μl/100 loads
EUR 128.57

Opti-Protein Marker

G252 500 μl/100 loads
EUR 105

Scientific Marker, RED

LA705-1NO 1 unit
EUR 8.33
Description: Scientific Marker, RED

CiDecon Plus Wipes

26440-1 180/pkg
EUR 443

Scientific Marker, BLUE

LA703-1NO 1 unit
EUR 8.33
Description: Scientific Marker, BLUE

JBScreen Plus Salts

CS-503 24solutions
EUR 241

JBScreen Plus Salts

M-CS-503 24 solutions
EUR 276
Description: JBScreen Plus Salts

Molecular Weight Marker

abx098957-15ul 15 ul
EUR 126

Scientific Marker, BLACK

LA702-1NO 1 unit
EUR 8.33
Description: Scientific Marker, BLACK

Scientific Marker, GREEN

LA704-1NO 1 unit
EUR 8.33
Description: Scientific Marker, GREEN

MagSi-NGSPREP Plus*

MDKT00010005 5 mL
EUR 76.8

MagSi-NGSPREP Plus*

MDKT00010075 75 mL
EUR 714

MagSi-NGSPREP Plus*

MDKT00010500 500 mL
EUR 3564

Normal DNA Marker (100-1500 bp)

MKD2001-500mL 500μL
EUR 9.6

Normal DNA Marker (100-2000 bp)

MKD2002-500mL 500μL
EUR 9.6

Normal DNA Marker (100-5000 bp)

MKD2003-500mL 500μL
EUR 13.2

Normal DNA Marker (100-15000 bp)

MKD2004-500mL 500μL
EUR 13.2

Normal DNA Marker (200-2000 bp)

MKD2005-500mL 500μL
EUR 9.6

Normal DNA Marker (200-2000 bp)

MKD2006-250mL 250μL
EUR 9.6

Normal DNA Marker (200-5000 bp)

MKD2007-250mL 250μL
EUR 13.2

Normal DNA Marker (250-10000 bp)

MKD2008-500mL 500μL
EUR 12

Normal DNA Marker (250-12000 bp)

MKD2009-250mL 250μL
EUR 9.6

Normal DNA Marker (500-8000 bp)

MKD2010-500mL 500μL
EUR 7.2

Normal DNA Marker (500-12000 bp)

MKD2011-250mL 250μL
EUR 7.2

Normal DNA Marker (1000-15000 bp)

MKD2012-500mL 500μL
EUR 7.2

Myeloid Cell Marker (Macrophage / Granulocyte Marker); Clone BM-1 (Concentrate)

RA0400-C.1 0.1 ml
EUR 60.07

Myeloid Cell Marker (Macrophage / Granulocyte Marker); Clone BM-1 (Concentrate)

RA0400-C.5 0.5 ml
EUR 200.66

Nucleoli Marker Antibody

V7035-100UG 100 ug
EUR 424.15
Description: The nucleolus is the largest structure in the nucleus of eukaryotic cells, where it primarily serves as the site of ribosome synthesis and assembly. Nucleoli also have other important functions like assembly of signal recognition particles and playing a role in the cell's response to stress. Nucleoli are made of proteins and RNA and form around specific chromosomal regions. [Wiki]

Nucleoli Marker Antibody

V7035-20UG 20 ug
EUR 186.15
Description: The nucleolus is the largest structure in the nucleus of eukaryotic cells, where it primarily serves as the site of ribosome synthesis and assembly. Nucleoli also have other important functions like assembly of signal recognition particles and playing a role in the cell's response to stress. Nucleoli are made of proteins and RNA and form around specific chromosomal regions. [Wiki]

Nucleoli Marker Antibody

V7035IHC-7ML 7 ml
EUR 424.15
Description: The nucleolus is the largest structure in the nucleus of eukaryotic cells, where it primarily serves as the site of ribosome synthesis and assembly. Nucleoli also have other important functions like assembly of signal recognition particles and playing a role in the cell's response to stress. Nucleoli are made of proteins and RNA and form around specific chromosomal regions. [Wiki]

Nucleoli Marker Antibody

V7035SAF-100UG 100 ug
EUR 424.15
Description: The nucleolus is the largest structure in the nucleus of eukaryotic cells, where it primarily serves as the site of ribosome synthesis and assembly. Nucleoli also have other important functions like assembly of signal recognition particles and playing a role in the cell's response to stress. Nucleoli are made of proteins and RNA and form around specific chromosomal regions. [Wiki]

Nucleoli Marker Antibody

V2358-100UG 100 ug
EUR 424.15
Description: This mAb is part of a panel of reagents which recognizes subcellular organelles or compartments of human cells. These markers may be useful in identification of these organelles in cells, tissues, and biochemical preparations. Clone NM95 antibody recognizes an antigenic marker associated with the nucleoli in human cells. The antibody can be used to stain the nucleoli in cell or tissue preparations and can be used as a marker in subcellular fractions. It produces a speckled pattern in the nuclei of cells of normal and malignant cells. The nucleoli marker antibody can be used with paraformaldehyde fixed frozen tissue or cell preparations and formalin fixed, paraffin-embedded tissue sections.

Nucleoli Marker Antibody

V2358-20UG 20 ug
EUR 186.15
Description: This mAb is part of a panel of reagents which recognizes subcellular organelles or compartments of human cells. These markers may be useful in identification of these organelles in cells, tissues, and biochemical preparations. Clone NM95 antibody recognizes an antigenic marker associated with the nucleoli in human cells. The antibody can be used to stain the nucleoli in cell or tissue preparations and can be used as a marker in subcellular fractions. It produces a speckled pattern in the nuclei of cells of normal and malignant cells. The nucleoli marker antibody can be used with paraformaldehyde fixed frozen tissue or cell preparations and formalin fixed, paraffin-embedded tissue sections.

Nucleoli Marker Antibody

V2358IHC-7ML 7 ml
EUR 424.15
Description: This mAb is part of a panel of reagents which recognizes subcellular organelles or compartments of human cells. These markers may be useful in identification of these organelles in cells, tissues, and biochemical preparations. Clone NM95 antibody recognizes an antigenic marker associated with the nucleoli in human cells. The antibody can be used to stain the nucleoli in cell or tissue preparations and can be used as a marker in subcellular fractions. It produces a speckled pattern in the nuclei of cells of normal and malignant cells. The nucleoli marker antibody can be used with paraformaldehyde fixed frozen tissue or cell preparations and formalin fixed, paraffin-embedded tissue sections.

Nucleoli Marker Antibody

V2358SAF-100UG 100 ug
EUR 424.15
Description: This mAb is part of a panel of reagents which recognizes subcellular organelles or compartments of human cells. These markers may be useful in identification of these organelles in cells, tissues, and biochemical preparations. Clone NM95 antibody recognizes an antigenic marker associated with the nucleoli in human cells. The antibody can be used to stain the nucleoli in cell or tissue preparations and can be used as a marker in subcellular fractions. It produces a speckled pattern in the nuclei of cells of normal and malignant cells. The nucleoli marker antibody can be used with paraformaldehyde fixed frozen tissue or cell preparations and formalin fixed, paraffin-embedded tissue sections.

KNUDSON MODIFIED PLUS

K425 10L
EUR 173.28

Oligodendrocyte Marker O1

MO15001 50 ug
EUR 397.2

Oligodendrocyte Marker O4

MO15002 50 ug
EUR 404.4

anti-Dechlorane plus

D226635 5mg
EUR 800
Description: 135821-74-8

JBScreen Plus Complete

CS-506 5Kits
EUR 963.9

Neurobasal Plus Medium

TBS8082-500ML 500mL
EUR 88

StabiFlexiLoop Plus - 2

PW052S-1X100NO 1 unit
EUR 10.92
Description: StabiFlexiLoop Plus - 2

StabiFlexiLoop Plus - 2

PW052S-5X100NO 1 unit
EUR 48.69
Description: StabiFlexiLoop Plus - 2

StabiFlexiLoop Plus - 4

PW053S-1X100NO 1 unit
EUR 10.92
Description: StabiFlexiLoop Plus - 4

StabiFlexiLoop Plus - 4

PW053S-5X100NO 1 unit
EUR 48.69
Description: StabiFlexiLoop Plus - 4

Accurate DNA Marker (50-500 bp)

MKD3001-250mL 250μL
EUR 18

Accurate DNA Marker (50-1000 bp)

MKD3002-250mL 250μL
EUR 21.6

Accurate DNA Marker (100-600 bp)

MKD3003-500mL 500μL
EUR 9.6

Accurate DNA Marker (100-1000 bp)

MKD3004-250mL 250μL
EUR 9.6

Accurate DNA Marker (100-1500 bp)

MKD3005-250mL 250μL
EUR 9.6

Accurate DNA Marker (100-2000 bp)

MKD3006-250mL 250μL
EUR 13.2

Accurate DNA Marker (100-5000 bp)

MKD3007-250mL 250μL
EUR 13.2

JBScreen Plus Additives

CS-504 24solutions
EUR 241

JBScreen Plus Volatiles

CS-505 24solutions
EUR 241

JBScreen Plus Additives

M-CS-504 24 solutions
EUR 276
Description: JBScreen Plus Additives

JBScreen Plus Volatiles

M-CS-505 24 solutions
EUR 276
Description: JBScreen Plus Volatiles

1kb Opti-DNA Marker

E36G106 500 μl/100 loads
EUR 50

1kb Opti-DNA Marker

G106 500 μl/100 loads
EUR 45
Description: PCR products and double-stranded DNA were digested with appropriate restriction enzymes to completion to yield 19 bands, ranging from 100 pb – 10 kb, for molecular weight standards in agarose gel electrophoresis. The 500, 1,500, and 3,000 base pair bands have increased intensity to serve as quick reference points. Approximated mass of each DNA band is provided (for a loading size of 5 μl of the DNA ladder) for approximating the mass of DNA in comparably intense DNA samples of similar size.

2kb Opti-DNA Marker

G249 500 μl/100 loads
EUR 55
Description: PCR products and double-stranded DNA were digested with appropriate restriction enzymes to completion to yield 8 bands, ranging from 100 pb – 5 kb, for molecular weight standards in agarose gel electrophoresis. The 750 base pair band has increased intensity to serve as quick reference points. Approximated mass of each DNA band is provided (for a loading size of 5 μl of the DNA ladder) for approximating the mass of DNA in comparably intense DNA samples of similar size.

White Marker Pen - EACH

PCR1376 EACH
EUR 47.12

P13 Early Myel. Marker

V7093-1 0.2mg
EUR 180

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *