uitgestorvenvogels

De volledige chloroplast-genoomsequentie van Quercus

De volledige chloroplast-genoomsequentie van Quercus chungii (Fagaceae)

Quercus chungii  FPMetcalf, een zeldzame eik die endemisch is in Zuid-China, behoort tot de stam van de samengestelde trichomenbasis (CTB) in de   sectie Cyclobalanopsis . Het volledige chloroplast-genoom van de soort werd in deze studie verzameld en geannoteerd.

Het circulaire genoom was 160.731 bp groot, met een typische quadripartiete structuur, waaronder een groot single-copy-gebied (LSC, 90.140 bp), een klein single-copy-gebied (SSC, 18.911 bp) en twee kopieën van inverted repeat-regio’s (IR’s). , 25.840 bp). Het codeerde in totaal 113 unieke genen, waaronder 79 eiwitcoderende genen, 30 tRNA-genen en vier rRNA-genen.

Genoomsequenties van humaan cytomegalovirus stam TB40/E varianten vermeerderd in fibroblasten en epitheelcellen

De komst van sequencing van het hele genoom heeft onthuld dat gewone laboratoriumstammen van humaan cytomegalovirus (HCMV) grote genetische tekortkomingen hebben als gevolg van seriële passage in fibroblasten. In het bijzonder gaat tropisme voor epitheel- en endotheelcellen verloren door mutaties die de genen UL128, UL130 of UL131A verstoren, die coderen voor subeenheden van een virion-geassocieerd pentamerisch advanced (PC) dat belangrijk is voor virale toegang tot deze cellen, maar niet voor toegang tot fibroblasten. De aan endotheelcellen aangepaste stam TB40/E heeft een relatief intact genoom en is naar voren gekomen als een laboratoriumstam die sterk lijkt op het wildtype virus. Er bestaan ​​echter verschillende heterogene TB40/E-aandelen en gekloonde varianten die een reeks sequentie- en tropisme-eigenschappen vertonen.

Hier rapporteren we het gebruik van PacBio-sequencing om de genetische veranderingen op te helderen die plaatsvonden, zowel op consensusniveau als binnen subpopulaties, bij het passeren van een TB40 / E-voorraad op ARPE-19-epitheelcellen. De lang gelezen gegevens vergemakkelijkten ook het onderzoek van de koppeling tussen mutaties. In overeenstemming met inefficiënte ARPE-19-celinvoer, bevatte ten minste 83% van de virale genomen die aanwezig waren vóór aanpassing veranderingen die van invloed waren op pc-subeenheden. In tegenstelling, en constant met het belang van de laptop voor toegang tot endotheel- en epitheelcellen, misten genomen na aanpassing deze of aanvullende mutaties die van invloed waren op pc-subeenheden.

De sequentiegegevens onthulden ook zes enkele niet-coderende substituties in de geïnverteerde herhalingsgebieden, enkele niet-synonieme substituties in genen UL26, UL69, US28 en UL122, en een frameshift-afknotgen UL141. Van de veranderingen die van invloed zijn op eiwitcoderende regio’s, werd alleen die in UL122 sterk geselecteerd. Deze verandering, resulterend in een D390H-substitutie in het gecodeerde eiwit IE2, is eerder betrokken geweest bij het essentieel maken van een ander viraal eiwit, UL84, voor virale replicatie in fibroblasten. Deze bevinding suggereert dat IE2 en misschien zijn interacties met UL84 belangrijke functies hebben die uniek zijn voor HCMV-replicatie in epitheelcellen.

uitgestorvenvogels
uitgestorvenvogels

Sequentiemodificatie op aanvraag: zoek en vervang instruments voor nauwkeurige genbewerking in planten

Tot voor kort was ons vermogen om allelische diversiteit in planten te genereren beperkt tot de introductie van varianten van gedomesticeerde en wilde soorten door te kweken through ongecontroleerde recombinatie of het gebruik van chemische en fysische mutagenen-processen die respectievelijk langdurig en kostbaar zijn of geen specificiteit hebben. Genbewerking biedt een snellere en nauwkeurigere manier om nieuwe variatie te creëren, hoewel de toepassing ervan in planten werd gedomineerd door het creëren van korte insertie- en deletiemutaties die leidden tot verlies van genfunctie, voornamelijk als gevolg van de afhankelijkheid van bewerkingsresultaten op het DNA-herstelpad keuzes die intrinsiek zijn aan hogere eukaryoten.

Andere soorten bewerkingen zoals puntmutaties en nauwkeurige en vooraf ontworpen gerichte sequentie-inserties zijn zelden geïmplementeerd, ondanks het feit dat ze middelen bieden om de expressie van doelwitgenen te moduleren of om de functie en stabiliteit van hun eiwitproducten te manipuleren . De afgelopen jaren zijn er verschillende ontwikkelingen ontwikkeld om aangepaste bewerkingen te vergemakkelijken door de keuzes van reparatiepaden te reguleren of door gebruik te maken van alternatieve soorten DNA-reparatie. We hebben de komst gezien van nieuwe instruments voor het bewerken van genen die onafhankelijk zijn van DNA-dubbelstrengsbreukenreparatie en methoden die volledig onafhankelijk zijn van de DNA-reparatieprocessen van de gastheer worden steeds meer onderzocht. Met het doel een uitgebreid overzicht te geven van de state-of-the-art methodologie voor allelvervanging in planten, bespreek ik de adoptie van deze verbeteringen voor plantgenoomengineering.

Gentelling van doelsequentie-opname plaatst drie volledige genoomduplicatiegebeurtenissen in Hibiscus L. (Malvaceae)

Achtergrond:  De grote diversiteit in genoomgrootte en chromosoomaantal van planten is deels te wijten aan polyploïdisatie (dwz genoomverdubbeling). De verschillen in genoomgrootte en chromosoomaantal tussen diploïde plantensoorten kunnen een venster zijn op het intrigerende fenomeen van genoomverdubbeling in het verleden, dat in de loop van de tijd kan worden verdoezeld door het proces van diploïdisatie. Het geslacht Hibiscus L. (Malvaceae) heeft een grote diversiteit aan chromosoomaantallen en een complexe genomische geschiedenis. Hibiscus is ideaal voor het onderzoeken van genomische gebeurtenissen uit het verleden, need hoewel er twee oude genoomduplicatiegebeurtenissen zijn geïdentificeerd, zullen er waarschijnlijk meer worden gevonden vanwege de diversiteit aan chromosoomaantallen. Om de geschiedenis van duplicatiegebeurtenissen van het hele genoom in Hibiscus opnieuw te beoordelen, hebben we drie alternatieve situation’s getest die verschillende polyploïdisatiegebeurtenissen beschrijven.

Resultaten:  Met behulp van het vastleggen van doelsequenties hebben we een nieuwe probeset voor Hibiscus ontworpen en 87 orthologe genen gegenereerd van vier diploïde soorten. We hebben paralogen gedetecteerd in> 54% vermeende single-copy genen. 34 van deze genen werden geselecteerd voor het testen van drie verschillende situation’s voor genoomduplicatie met behulp van gentelling. Alle soorten Hibiscus die werden bemonsterd, deelden één genoomduplicatie met H. syriacus, en één volledige genoomduplicatie vond plaats langs de tak die naar H. syriacus leidde.

Conclusies:  Hier bevestigden we de onafhankelijke genoomverdubbeling die eerder werd gevonden in de lijn die leidde tot H. syriacus en een gedeelde genoomverdubbeling van deze lijn en de relaxation van Hibiscus. Bovendien vonden we een voorheen onontdekte genoomduplicatie die werd gedeeld door de /Pavonia- en /Malvaviscus-clades (beide genesteld in Hibiscus) met het voorkomen van twee kopieën in wat anders single-copy genen waren. Onze resultaten benadrukken de complexiteit van genomische diversiteit in sommige plantengroepen, wat orthologische beoordeling en nauwkeurige fylogenomische gevolgtrekking moeilijk maakt.

Ontwerp-genoomsequentie van Pandrug-resistente Pseudomonas aeruginosa SPA03, geïsoleerd van een patiënt met goedaardige prostaathyperplasie

Het conceptgenoom van pandrug-resistente Pseudomonas aeruginosa-stam SPA03, die behoort tot de wereldwijde hoogrisicosequentie sort 357 (ST357) en werd geïsoleerd uit een patiënt met goedaardige prostaathyperplasie, wordt in dit rapport gepresenteerd.

De genoomassemblage werd gegenereerd door kort gelezen Illumina HiSeq-X Ten en langgelezen Oxford Nanopore Applied sciences MinION-sequentiegegevens te combineren met behulp van de Unicycler-assembler.

DL2000 Plus DNA Marker

MD101-01 250 μl
EUR 11.73

DL2000 Plus DNA Marker

MD101-02 500 μl
EUR 21.5

DL2000 Plus DNA Marker

MD101-01-50rxns 50 rxns
EUR 12.14

DL2000 Plus DNA Marker

MD101-02-100rxns 100 rxns
EUR 22.26

DL2000 plus DNA Marker

RK30190 500μL
EUR 109

1kb Plus Opti-DNA Marker

E36G248 500 μl/100 loads
EUR 50

1kb Plus Opti-DNA Marker

G248 500 μl/100 loads
EUR 45
Description: PCR products and double-stranded DNA were digested with appropriate restriction enzymes to completion to yield 14 bands, ranging from 250 pb – 25 kb, for molecular weight standards in agarose gel electrophoresis. The 1,000 and 3,000 base pair bands have increased intensity to serve as quick reference points. Approximated mass of each DNA band is provided (for a loading size of 5 μl of the DNA ladder) for approximating the mass of DNA in comparably intense DNA samples of similar size. Total DNA concentration for all bands combined is 103.2ng/μl.

1kb Plus Opti-DNA Marker

MBS8580103-05mL 0.5mL
EUR 150

1kb Plus Opti-DNA Marker

MBS8580103-5x05mL 5x0.5mL
EUR 525

100bp Plus Opti-DNA Marker

E36G193 500 μl/100 loads
EUR 50

100bp Plus Opti-DNA Marker

G193 500 μl/100 loads
EUR 45
Description: PCR products and double-stranded DNA were digested with appropriate restriction enzymes to completion to yield 12 bands, ranging from 100 pb – 3 kb, for molecular weight standards in agarose gel electrophoresis. The 500 and 1,500 base pair bands have increased intensity to serve as quick reference points. Approximated mass of each DNA band is provided (for a loading size of 5 μl of the DNA ladder) for approximating the mass of DNA in comparably intense DNA samples of similar size.

100bp Plus Opti-DNA Marker

MBS8580102-05mL 0.5mL
EUR 150

100bp Plus Opti-DNA Marker

MBS8580102-5x05mL 5x0.5mL
EUR 525

100bp DNA Marker Plus-50, Ready-to-use

D1103-050 500 ul
EUR 181.2

100bp DNA Marker Plus-50, Ready-to-use

D1103-100 2x500 ul
EUR 230.4

180 kDa Plus Prestained Protein Marker

MP201-00-3rxns 3 rxns
EUR 1.09

180 kDa Plus Prestained Protein Marker

MP201-01-100rxns 100 rxns
EUR 67.04

180 kDa Plus Prestained Protein Marker

MP201-02-500rxns 500 rxns
EUR 266.51

250 kDa Plus Prestained Protein Marker

MP202-00-3rxns 3 rxns
EUR 1.09

250 kDa Plus Prestained Protein Marker

MP202-01-100rxns 100 rxns
EUR 80.12

250 kDa Plus Prestained Protein Marker

MP202-02-500rxns 500 rxns
EUR 319.92

Unstained Low Plus Protein Marker (6.2-66.2kDa)

MKP003-200mL 200μL
EUR 12

Peacock™ Plus Prestained Protein Marker

9-21531
 • Ask for price
 • Ask for price
 • 500UL
 • 50UL
Description: N/A

Peacock™ Plus Prestained Protein Marker

21531-500uL-1 EA
EUR 168

Peacock™ Plus Prestained Protein Marker

21531-50uL-1 EA
EUR 75

200-2000bp DNA Marker Plus, Ready-to-use

GM401 50loading, 50prep
EUR 72.53

100-5000bp DNA Marker Plus, Ready-to-use

SGM03 50loading, 50prep
EUR 80.88

DNA Marker, 14 Fragments (100-2000 plus 2686bp), Ready to Use, BioAssay

MBS657654-5x005mg 5x0.05mg
EUR 365

Moist Mark Plus Premium Slide/Cassette Marker, 10/pack

MP1000 -
EUR 58

ACTGene? DNA Marker, 1 kb Plus Ladder, 19 Fragments, 100 loads

ACT-IDMWD2 each
EUR 178.8

Comb Eco-Maxi, 1 well plus 2 marker wells, 0.75 mm

AJ846-017-434 each
EUR 68.13

Comb Eco-Maxi, 1 well plus 2 marker wells, 1 mm

AJ846-017-444 each
EUR 68.13

Comb Eco-Maxi, 1 well plus 2 marker wells, 1.5 mm

AJ846-017-454 each
EUR 68.13

2K Plus DNA Marker (8 linear double-stranded DNA bands)

20-abx098046
 • Ask for price
 • Ask for price
 • 2.5 ml
 • 500 ul

2K Plus DNA Marker (9 linear double-stranded DNA bands)

20-abx098047
 • Ask for price
 • Ask for price
 • 2.5 ml
 • 500 ul

100bp Plus DNA Marker (12 linear double-stranded DNA bands)

20-abx098053
 • Ask for price
 • Ask for price
 • 2.5 ml
 • 500 ul

100bp Plus DNA Marker (14 linear double-stranded DNA bands)

20-abx098054
 • Ask for price
 • Ask for price
 • 2.5 ml
 • 500 ul

Comb for Compact Multi-Wide, preparative, 2 well plus 2 marker wells, 1.0 mm

AJ846-025-538 each
EUR 67.58

SmartCheck™ Tri-color Extended Range Plus Protein Marker, 13 bands 9-245 kDA, 2x250ul

PR5013-TC 1 each
EUR 183.55

Comb for Compact Multi-Wide, preparative, 2 well (392 µl) plus 2 marker wells (24 µl/well), 1.5 mm

AJ846-025-548 each
EUR 67.58

Protein Marker Ultra Marker

E36G623 500 μl/100 loads
EUR 100

2 × Taq Plus Master Mix (Dye Plus)

P212-01 5 ml
EUR 159.6

2 × Taq Plus Master Mix (Dye Plus)

P212-02 15 ml
EUR 231.6

2 × Taq Plus Master Mix (Dye Plus)

P212-03 50 ml
EUR 466.8

Protein Markerultra Marker

MBS8580109-05mL 0.5mL
EUR 190

Protein Markerultra Marker

MBS8580109-5x05mL 5x0.5mL
EUR 710

2 × Taq Plus Master Mix Ⅱ (Dye Plus)

P213-01 5 ml
EUR 58.81

2 × Taq Plus Master Mix Ⅱ (Dye Plus)

P213-02 15 ml
EUR 162.24

2 × Taq Plus Master Mix Ⅱ (Dye Plus)

P213-03 50 ml
EUR 507

2 × Taq Plus Master Mix II (Dye Plus)

P213-01-51ml 5 × 1 ml
EUR 60.9

2 × Taq Plus Master Mix II (Dye Plus)

P213-02-151ml 15 × 1 ml
EUR 168

2 × Taq Plus Master Mix II (Dye Plus)

P213-03-501ml 50 × 1 ml
EUR 525

Protein Marker

TTOPP-1601 20Lanes
EUR 101.28

Protein Marker

MBS201334-01mg 0.1mg
EUR 175

Protein Marker

MBS201334-1mg 1mg
EUR 255

Protein Marker

MBS201334-5x1mg 5x1mg
EUR 910

Organelle Marker

MBS474483-1Kit 1Kit
EUR 645

Organelle Marker

MBS474483-5x1Kit 5x1Kit
EUR 2960

Protein Marker-1

MBS204501-05mL 0.5mL
EUR 260

Protein Marker-1

MBS204501-5x05mL 5x0.5mL
EUR 925

Macrophage marker

MC-870 3A5 Ask for price

HiSter Plus

CO198-1X6NO 1 unit
EUR 208.54
Description: HiSter Plus

HiSter Plus

CO199-2NO 1 unit
EUR 291.95
Description: HiSter Plus

Taq Plus DNA Polymerase (Taq Plus DNA) Protein

abx073522-100tests 100 tests
EUR 225

SafeView Plus

G468 1.0 ml (10000X) Ask for price
Description: SafeViewTM Plus directly replaces EtBr in agarose and polyacrylamide post gel electrophoresis staining. Simply soak the gel in diluted SafeViewTM Plus post electrophoresis.

Proliferation marker

V7119-1 0.2mg
EUR 180

Proliferation marker

V7119-2 0.2mg
EUR 180

Myofibroblast Marker

MBS4381480-002mgWithBSAAzideat02mgmL 0.02mg(WithBSA&Azideat0.2mg/mL)
EUR 230

Myofibroblast Marker

MBS4381480-01mgWithBSAAzideat02mgmL 0.1mg(WithBSA&Azideat0.2mg/mL)
EUR 405

Myofibroblast Marker

MBS4381480-01mgWithoutBSAAzideat1mgmL 0.1mg(WithoutBSA&Azideat1mg/mL)
EUR 405

Myofibroblast Marker

MBS4381480-5x01mgWithBSAAzideat02mgmL 5x0.1mg(WithBSA&Azideat0.2mg/mL)
EUR 1725

Myofibroblast Marker

MBS4381480-5x01mgWithoutBSAAzideat1mgmL 5x0.1mg(WithoutBSA&Azideat1mg/mL)
EUR 1725

Proliferation Marker

MBS4381481-002mgWithBSAAzideat02mgmL 0.02mg(WithBSA&Azideat0.2mg/mL)
EUR 230

Proliferation Marker

MBS4381481-01mgWithBSAAzideat02mgmL 0.1mg(WithBSA&Azideat0.2mg/mL)
EUR 405

Proliferation Marker

MBS4381481-01mgWithoutBSAAzideat1mgmL 0.1mg(WithoutBSA&Azideat1mg/mL)
EUR 405

Proliferation Marker

MBS4381481-5x01mgWithBSAAzideat02mgmL 5x0.1mg(WithBSA&Azideat0.2mg/mL)
EUR 1725

Proliferation Marker

MBS4381481-5x01mgWithoutBSAAzideat1mgmL 5x0.1mg(WithoutBSA&Azideat1mg/mL)
EUR 1725

2K DNA Marker

20-abx098045
 • Ask for price
 • Ask for price
 • 2.5 ml
 • 500 ul

5K DNA Marker

20-abx098048
 • Ask for price
 • Ask for price
 • 2.5 ml
 • 500 ul

SureClean Plus

BIO-37047 1 x 5ml Ask for price

SureClean Plus

BIO-37048 2 x 12.5ml Ask for price

15K DNA Marker

20-abx098049
 • Ask for price
 • Ask for price
 • 2.5 ml
 • 500 ul

1Kb DNA Marker

20-abx098050
 • Ask for price
 • Ask for price
 • 2.5 ml
 • 500 ul

1Kb DNA Marker

D1101-050 50㎍
EUR 157.2

1Kb DNA Marker

D1101-250 5X50㎍
EUR 360

Dechlorane plus

582045 10.0mg
EUR 480

100bp DNA Marker

20-abx098052
 • Ask for price
 • Ask for price
 • 2.5 ml
 • 500 ul

100bp DNA Marker

D1100-050 50㎍
EUR 198

100bp DNA Marker

D1100-250 5X50㎍
EUR 660

Golgi Marker, 58K

MBS602047-01mL 0.1mL
EUR 775

Golgi Marker, 58K

MBS602047-5x01mL 5x0.1mL
EUR 3330

Super DNA Marker

MBS278030-100Reactions 100Reactions
EUR 150

DL5000 DNA Marker

MD102-01 250 μl
EUR 11.73

DL5000 DNA Marker

MD102-02 500 μl
EUR 21.5

DL5000 DNA Marker

MD102-01-50rxns 50 rxns
EUR 12.14

DL5000 DNA Marker

MD102-02-100rxns 100 rxns
EUR 22.26

DL5000 DNA Marker

RK30191 2.500mL
EUR 28.89

CentiMark PCR Marker, 50µg

NM2417 each Ask for price

MilliMark PCR Marker, 50µg

NM2421 each Ask for price

StabiFlexiLoop Plus

PW051S-1X100NO 1 unit
EUR 10.92
Description: StabiFlexiLoop Plus

StabiFlexiLoop Plus

PW051S-5X100NO 1 unit
EUR 48.69
Description: StabiFlexiLoop Plus

DL15000 DNA Marker

MD103-01 250 μl
EUR 13.73

DL15000 DNA Marker

MD103-02 500 μl
EUR 25.5

Calnexin - ER Marker

MBS610744-01mg 0.1mg
EUR 650

Calnexin - ER Marker

MBS610744-5x01mg 5x0.1mg
EUR 2765

Nucleoli Marker (AP)

MBS6123550-01mL 0.1(mL
EUR 935

Nucleoli Marker (AP)

MBS6123550-5x01mL 5x0.1mL
EUR 4050

Nucleoli Marker (PE)

MBS6123555-01mL 0.1(mL
EUR 935

Nucleoli Marker (PE)

MBS6123555-5x01mL 5x0.1mL
EUR 4050

Calnexin - ER Marker

MBS616577-01mL 0.1mL
EUR 680

Calnexin - ER Marker

MBS616577-5x01mL 5x0.1mL
EUR 2910

Tau Protein Marker

MBS516492-01mL 0.1mL
EUR 225

Tau Protein Marker

MBS516492-025mL 0.25mL
EUR 305

Tau Protein Marker

MBS516492-5x025mL 5x0.25mL
EUR 1120

p13, Myeloid Marker

MBS604149-01mg 0.1mg
EUR 970

p13, Myeloid Marker

MBS604149-5x01mg 5x0.1mg
EUR 4210

DL15000 DNA Marker

MD103-01-50rxns 50 rxns
EUR 14.22

DL15000 DNA Marker

MD103-02-100rxns 100 rxns
EUR 26.41

DL15000 DNA Marker

RK30192 500μL
EUR 109

Novel Green PLUS (20000X)

LD003-0500L 5x500 µl
EUR 877.2

Western Blot Marker

TTOPP-2301 20Lanes
EUR 310.44

Nucleoli Marker (APC)

MBS6123551-01mL 0.1(mL
EUR 935

Nucleoli Marker (APC)

MBS6123551-5x01mL 5x0.1mL
EUR 4050

Nucleoli Marker (HRP)

MBS6123554-01mL 0.1(mL
EUR 935

Nucleoli Marker (HRP)

MBS6123554-5x01mL 5x0.1mL
EUR 4050

BRCA1 (Breast Marker)

MBS4380238-002mgWithBSAAzideat02mgmL 0.02mg(WithBSA&Azideat0.2mg/mL)
EUR 230

BRCA1 (Breast Marker)

MBS4380238-01mgWithBSAAzideat02mgmL 0.1mg(WithBSA&Azideat0.2mg/mL)
EUR 405

BRCA1 (Breast Marker)

MBS4380238-01mgWithoutBSAAzideat1mgmL 0.1mg(WithoutBSA&Azideat1mg/mL)
EUR 405

BRCA1 (Breast Marker)

MBS4380238-5x01mgWithBSAAzideat02mgmL 5x0.1mg(WithBSA&Azideat0.2mg/mL)
EUR 1725

BRCA1 (Breast Marker)

MBS4380238-5x01mgWithoutBSAAzideat1mgmL 5x0.1mg(WithoutBSA&Azideat1mg/mL)
EUR 1725

BRCA1 (Breast Marker)

MBS4380239-002mgWithBSAAzideat02mgmL 0.02mg(WithBSA&Azideat0.2mg/mL)
EUR 230

BRCA1 (Breast Marker)

MBS4380239-01mgWithBSAAzideat02mgmL 0.1mg(WithBSA&Azideat0.2mg/mL)
EUR 405

BRCA1 (Breast Marker)

MBS4380239-01mgWithoutBSAAzideat1mgmL 0.1mg(WithoutBSA&Azideat1mg/mL)
EUR 405

BRCA1 (Breast Marker)

MBS4380239-5x01mgWithBSAAzideat02mgmL 5x0.1mg(WithBSA&Azideat0.2mg/mL)
EUR 1725

BRCA1 (Breast Marker)

MBS4380239-5x01mgWithoutBSAAzideat1mgmL 5x0.1mg(WithoutBSA&Azideat1mg/mL)
EUR 1725

Cathepsin K (Marker)

MBS4380541-002mgWithBSAAzideat02mgmL 0.02mg(WithBSA&Azideat0.2mg/mL)
EUR 230

Cathepsin K (Marker)

MBS4380541-01mgWithBSAAzideat02mgmL 0.1mg(WithBSA&Azideat0.2mg/mL)
EUR 405

Cathepsin K (Marker)

MBS4380541-01mgWithoutBSAAzideat1mgmL 0.1mg(WithoutBSA&Azideat1mg/mL)
EUR 405

Cathepsin K (Marker)

MBS4380541-5x01mgWithBSAAzideat02mgmL 5x0.1mg(WithBSA&Azideat0.2mg/mL)
EUR 1725

Cathepsin K (Marker)

MBS4380541-5x01mgWithoutBSAAzideat1mgmL 5x0.1mg(WithoutBSA&Azideat1mg/mL)
EUR 1725

BRCA1 (Breast Marker)

MBS4381271-002mgWithBSAAzideat02mgmL 0.02mg(WithBSA&Azideat0.2mg/mL)
EUR 230

BRCA1 (Breast Marker)

MBS4381271-01mgWithBSAAzideat02mgmL 0.1mg(WithBSA&Azideat0.2mg/mL)
EUR 405

BRCA1 (Breast Marker)

MBS4381271-01mgWithoutBSAAzideat1mgmL 0.1mg(WithoutBSA&Azideat1mg/mL)
EUR 405

BRCA1 (Breast Marker)

MBS4381271-5x01mgWithBSAAzideat02mgmL 5x0.1mg(WithBSA&Azideat0.2mg/mL)
EUR 1725

BRCA1 (Breast Marker)

MBS4381271-5x01mgWithoutBSAAzideat1mgmL 5x0.1mg(WithoutBSA&Azideat1mg/mL)
EUR 1725

BRCA1 (Breast Marker)

MBS4381272-002mgWithBSAAzideat02mgmL 0.02mg(WithBSA&Azideat0.2mg/mL)
EUR 230

BRCA1 (Breast Marker)

MBS4381272-01mgWithBSAAzideat02mgmL 0.1mg(WithBSA&Azideat0.2mg/mL)
EUR 405

BRCA1 (Breast Marker)

MBS4381272-01mgWithoutBSAAzideat1mgmL 0.1mg(WithoutBSA&Azideat1mg/mL)
EUR 405

BRCA1 (Breast Marker)

MBS4381272-5x01mgWithBSAAzideat02mgmL 5x0.1mg(WithBSA&Azideat0.2mg/mL)
EUR 1725

BRCA1 (Breast Marker)

MBS4381272-5x01mgWithoutBSAAzideat1mgmL 5x0.1mg(WithoutBSA&Azideat1mg/mL)
EUR 1725

Neuronal Marker, Pan

MBS6008858-01mL 0.1(mL
EUR 910

Neuronal Marker, Pan

MBS6008858-5x01mL 5x0.1mL
EUR 3950

Myeloid Cell Marker (Macrophage / Granulocyte Marker) Mouse Monoclonal Antibody

MBS438001-002mgWithBSAAzideat02mgmL 0.02mg(WithBSA&Azideat0.2mg/mL)
EUR 230

Myeloid Cell Marker (Macrophage / Granulocyte Marker) Mouse Monoclonal Antibody

MBS438001-01mgWithBSAAzideat02mgmL 0.1mg(WithBSA&Azideat0.2mg/mL)
EUR 405

Myeloid Cell Marker (Macrophage / Granulocyte Marker) Mouse Monoclonal Antibody

MBS438001-01mgWithoutBSAAzideat1mgmL 0.1mg(WithoutBSA&Azideat1mg/mL)
EUR 405

Myeloid Cell Marker (Macrophage / Granulocyte Marker) Mouse Monoclonal Antibody

MBS438001-5x01mgWithBSAAzideat02mgmL 5x0.1mg(WithBSA&Azideat0.2mg/mL)
EUR 1725

Myeloid Cell Marker (Macrophage / Granulocyte Marker) Mouse Monoclonal Antibody

MBS438001-5x01mgWithoutBSAAzideat1mgmL 5x0.1mg(WithoutBSA&Azideat1mg/mL)
EUR 1725

Myeloid Cell Marker (Macrophage / Granulocyte Marker) Mouse Monoclonal Antibody

MBS4380151-002mgWithBSAAzideat02mgmL 0.02mg(WithBSA&Azideat0.2mg/mL)
EUR 230

Myeloid Cell Marker (Macrophage / Granulocyte Marker) Mouse Monoclonal Antibody

MBS4380151-01mgWithBSAAzideat02mgmL 0.1mg(WithBSA&Azideat0.2mg/mL)
EUR 405

Myeloid Cell Marker (Macrophage / Granulocyte Marker) Mouse Monoclonal Antibody

MBS4380151-01mgWithoutBSAAzideat1mgmL 0.1mg(WithoutBSA&Azideat1mg/mL)
EUR 405

Myeloid Cell Marker (Macrophage / Granulocyte Marker) Mouse Monoclonal Antibody

MBS4380151-5x01mgWithBSAAzideat02mgmL 5x0.1mg(WithBSA&Azideat0.2mg/mL)
EUR 1725

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *